รางวัล Best Presentation Award Clute Institute, 2017

ขอแสดงความยินดีกับ รองศาสตราจารย์ ดร.อ้อทิพย์ ราษฎร์นิยม คณบดีคณะเศรษฐศาสตร์ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒกับรางวัล Best Presentation Award Clute Institute, 2017 International Academic Conference on Business Stockholm, Sweden. ในหัวข้อ “The Recording of Households Accounting and The Sufficiency Economy Philosophy in one rural area in Thailand” ซึ่งเป็นงานวิจัยที่ได้มาจากการบูรณาการกับการบริการวิชาการ